1 անգամ պատրաստելով չեք բավարարվի: Ամենանուրբ և համեղ, ամառային քաղցրավենիքը։ Սերուցքային ռուլետ` ելակով

Բաղադրիչներ

3 ձվի սպիտակուց

աղ

100 գ շաքարավազ

20 գ օսլա

60 գ նուշի փաթիլներ

300 գ ելակ

250 գ պանիր մասկարպոնե

50 գ շաքարի փոշի

250 մլ սերուցք

Պատրաստման եղանակը

Ձվի սպիտակուցին մի պտղունց աղ ավելացնել և լավ հարել` ընթացքում մաս-մաս ավելացնելով շաքարավազ

Ավելացնել օսլա և շարունակել հարել: Ջեռոցի տապակի մեջ յուղաթուղթ փռել, սպիտակուցային զանգվածը լցնել, հավասարապես տարածել

Ավելացնել նուշի փաթիլներ և դնել 150°С տաքացրած ջեռոցում 40 րոպե

Հանել, շրջել հակառակ կողմի վրա և զգուշությամբ հեռացնել յուղաթուղթը

Մասկարպոնեին ավելացնել շաքարի փոշի, սերուցք և լավ հարել

Ավելացնել խորանարդաձև կտրատած ելակ և լավ խառնել: Լցնել բիսկվիթի վրա և հավասարապես տարածել

Ռուլետի պես փաթաթել, փաթաթել նաև յուղաթղթով և 2 ժամ թողնել սառնարանում

Կարող եք մատուցել )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում