Բաղադրիչներ
700 գ հավի աղացած միս
2 գլուխ սոխ
2-3 ատամիկ սխտոր
1 ձու
2 ճ/գ պաքսիմատ
աղ, սև պղպեղ
1 գազար
200 գ սունկ
150 գ պանիր
1 ճ/գ մայոնեզ
Պատրաստման եղանակը
Հավի աղացած մսին ավելացնել աղ, սև պղպեղ, պաքսիմատ, 1 ձու, 1 գլուխ աղացած սոխ և սխտոր, լավ խառնել և գնդիկներ ձևել (ստացվում է 9-10 գնդիկ)
Շրջանակե ձևի օգնությամբ հարթեցնել մսագնդերը և շարել ջեռոցի տապակի վրա
1 գլուխ սոխը մանր կտրատել, 1 րոպե տապակել, ավելացնել քերած գազար, 3-4 րոպե տապակել և վերցնել կրակից
Սունկը կտրատել, ավելացնել աղ, առանց ձեթի թողնել կրակին այնքան, մինչև առաջացած հեղուկը գոլորշիանա, այնուհետև ավելացնել ձեթ, թողնել ևս 3 րոպե և վերցնել կրակից
Տապակած գազարն ու սունկը միացնել իրար, ավելացնել աղ, սև պղպեղ, մայոնեզ և լավ խառնել: 1-ական թ/գ դնել մսերի վրա, ավելացնել քերած պանիր
Զարդարել մայոնեզով և դնել 180°С տաքացրած ջեռոցում 35-40 րոպե
Կարող եք մատուցել )))
Բարի ախորժակ