Բաղադրությունը
- 500 գ տավարի միս,
- 2-3 հատ թթու վարունգ,
- 2-3 ատամիկ սխտոր,
- 4 հատ ձու,
- 100 գ ընկույզ,
- մայոնեզ:
Պատրաստման եղանակը
Տավարի միսը և ձուն խաշել և կտրատել:
Թթու վարունգը կտրատել:
Սխտորը քերիչով անցկացնել կամ ճզմել և ավելացնել թթու վարունգի վրա:
Շերտերով հավաքել աղցանը հետևյալ հերթականությամբ՝ յուրաքանչյուր բաղադրիչ բաժանելով 2 մասի. տավարի միս-մայոնեզ, թթու վարունգ-մայոնեզ, ձու-մայոնեզ ու կրկնել:
Վերջին շերտին դնել մանր կտրատված ընկույզը:
Աղցանը 2 ժամ թողնել սառնարանում:
Բարի ախորժակ