Բաղադրիչներ
1 դդմիկ
աղ
սամիթ, մաղադանոս
50 գ պանիր
50 մլ կաթ
3 ճ/գ սպիտակաձավար
2 ձու
2 ճ/գ ձեթ
1 ճ/գ փխրեցուցիչ
70 գ ալյուր
Պատրաստման եղանակը
Դդմիկն անցկացնել քերիչով, ավելացնել մի պտղունց աղ, թողնել 5 րոպե և ճզմել` հեռացնելով ավելորդ հեղուկը
Ավելացնել կաթ, սպիտակաձավար, մանրացրած սամիթ և մաղադանոս, մանր քերիչով անցկացրած պանիր և լավ խառնել
2 ձուն հարել և ավելացնել մյուս բաղադրիչներին
Ավելացնել ձեթ: Ալյուրին ավելացնել փխրեցուցիչ, խառնել, ավելացնել ընդհանուր զանգվածին և լավ խառնել
Կեկսերի ձևի մեջ ձեթ քսել, ստացված զանգվածից 2-ական ճ/գ լցնել և դնել 180°С տաքացրած ջեռոցում 20 րոպե
Կարող եք մատուցել )))
Բարի ախորժակ