Տոնական սեղանի ամենագեղեցիկ, տրամադրող աղցաններից մեկը: Աղցան «Կակաչ»

Բաղադրիչներ

3 խաշած ձու

100 գ պանիր

3 ատամիկ սխտոր

սամիթ

2 ճ/գ մայոնեզ

7-9 փոքր լոլիկ

կանաչ սոխ

սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

Ձուն, պանիրը անցկացնել քերիչով, ավելացնել ճզմած սխտոր, մանրացրած սամիթ, մայոնեզ, սև պղպեղ և լավ խառնել

Լոլիկների վրա 4 կողմից կտրվածքներ անել, միջուկը հեռացնել

Լցոնել ստացված խճողակով

Դնել մատուցվող ափսեի մեջ, կանաչ սոխը որպես ցողուն դնել և մատուցել )))

Բարի ախորժակ    

Կիսվել Facebook-ում