Տնական համեղ կոնֆետներ «Ռաֆաելլո»

Բաղադրությունը

  • 100 գ կարագ,
  • նուշ,
  • 300 գ կոկոսի քերուկ,
  • 350 գ խտացրած կաթ:

Պատրաստման եղանակը

Նուշը լցնել տաք ջրի մեջ, որոշ ժամանակ թողնել, իսկ հետո կեղևը հանել:

Կարագը, խտացրած կաթը և կոկոսի քերուկը լավ խառնել և 2-3 րոպե դնել ջեռոցում, որպեսզի կարագը լավ հալչի:

Այնուհետև զանգվածը 3 ժամ դնել սառնարանում:

Սառչելուց հետո զանգվածից գնդիկներ ձևավորել՝ մեջը նուշ դնելով, և թաթախել կոկոսի քերուկի մեջ:

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում