Բաղադրիչներ
600 գ տավարի լյարդ
մաղադանոս
ալյուր
1 գլուխ սոխ
2 ճ/գ կիտրոնի հյութ
աղ, սև և կարմիր պղպեղներ
Պատրաստման եղանակը
Միսը խորանարդաձև կտրատել, ավելացնել ալյուր, աղ, սև պղպեղ, լավ խառնել և թողնել 3-4 րոպե
Մաս-մաս տապակել մի քանի րոպե, լցնել անձեռոցիկի վրա, որպեսզի ավելորդ ձեթը դուրս գա
Սոխը խորանարդաձև կտրատել, ավելացնել մանրացրած մաղադանոս, աղ, սև և կարմիր պղպեղներ, կիտրոնի հյութ, լավ խառնել և ավելացնել մսին
Կարող եք մատուցել )))
Բարի ախորժակ