Վերցնում եք վարսակի փաթիլներ, բանան և կակաո ու պատրաստում յուրօրինակ տորթ` առանց շաքարի և ալյուրի

Բաղադրիչներ

180 գ վարսակի փաթիլներ

2 հատ բանան

2 ճաշի գդալ կակաո

100 մլ կաթ

100 գ մուգ շոկոլադ

կոկոսի փաթիլներ

կաղապարի չափը` 16 սմ

Պատրաստման եղանակը

Վարսակի փաթիլները լցնել թավայի մեջ, դնել թույլ կրակին՝ անընդհատ խառնելով բովել 3 րոպե: Երբ սկսում է հաճելի բուրել` պատրաստ է

Բանանը, կակաոն, կաթը խառնել իրար և բլենդերով հարել

Շոկոլադը հալեցնել միկրոալիքային վառարանում կամ գոլորշու վրա

Բոլոր բաղադրիչները միացնել իրար և լավ խառնել

Լցնել կաղապարի մեջ և 1 ժամ թողնել սառցարանում

Կոկոսի փաթիլներ ցանեք և մատուցեք )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում