Վարունգով աղցան
Համեղ աղցանները երբեք շատ չեն լինում: Ամառային թեթևություն հաղորդող համեղ աղցան Համեղ խոհանոցից:
Բաղադրիչներ
- 3 հատ վարունգ
- 1 հատ գազար
- կանաչ սոխ
- 5-6 ատամիկ սխտոր
- 1 ճաշի գդալ պապրիկա կամ կարմիր պղպեղ
- 30 մլ բուսայուղ
- 1 ճաշի գդալ սոյայի սոուս
- 1 ճաշի գդալ խնձորի քացախ
Պատրաստման եղանակը
1 Վարունգը երկարությամբ կտրատել:
2 Սոխը մեծ կտորներով կտրատել:
3 Գազարը անցկացնել կորեական աղցանի համար նախատեսված քերիչով:
4 Սխտորը ճզմել աղցանի վրա:
5 Բուսայուղը տաքացնել, ավելացնել պապրիկան, լավ խառնել մինչև լուծվի: Ավելացնել աղցանին:
6 Ավելացնել սոյայի սոուսը և քացախը, և լավ խառնել:
7 Թողնել սառնարանում 2 ժամ:
Բարի ախորժակ:
Պատրաստում ենք սիրով:
Պատրաստում ենք սիրով: