Վառ գույներով և համեղ աղցան ծովախեցգետնի ձողիկներով

Բաղադրությունը

2 հատ լոլիկ,

200 գ ծովախեցգետնի 4ողիկներ,

2 հատ բուլղարական կարմիր պղպեղ,

150 գ պինդ պանիր,

2 ատամիկ սխտոր,

մայոնեզ՝ ըստ ճաշակի,

աղ և սև պղպեղ՝ ըստ ճաշակի:

Պատրաստման եղանակը

Բարակ և միջին չափի կտրատել ծովախեղգետնի ձողիկները:

Լոլիկը բաժանել 4 մասի,  մաքրել միջուկը և ձողիկների պես կտրատել:

Կարմիր պղպեղը նույնպես բարակ և երկար կտրատել:

Պանիրը քերիչով անցկացնել: Սխտորը ճզմել կամ մանր-մանր կտարտել:

Միավորել բոլոր բաղադրիչները, ավելացնել աղ և պղպեղ: Վերջում ավելացնել մայոնեզ և լավ խառնել:

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում