Վայրկենապես պատրաստվող վարունգով աղցան. բաղադրատոմս, որը միշտ ակտուալ և շատ համեղ է

Վարունգով աղցան

Բաղադրիչներ
1 կգ վարունգ
150 գ կարմիր սոխ
15 գ սամիթ
4 ճաշի գդալ խնձորի քացախ
60 մլ բուսայուղ
1 թեյի գդալ սև պղպեղ
1 ճաշի գդալ շաքարավազ
2 թեյի գդալ աղ

Պատրաստման եղանակը

Աղը, սև պղպեղը, շաքարավազը, բուսայուղը և քացախը լցնել տարայի մեջ, լավ խառնել:

Վրան բարակ շերտերի քերիչով անցկացնել վարունգը:

Քերիչով անցկացնել նաև սոխը:

Ավելացնել մանր կտրատված սամիթը:

Լավ խառնել, դնել սառնարանը 30 րոպե:

Բարի ախորժակ:
Պատրաստում ենք սիրով:

Կիսվել Facebook-ում