Ստացվում է չափազանց նուրբ և համեղ: Ռուլետի պատրաստման ամենահամեղ բաղադրատոմսը

Բաղադրիչներ

4 ձու

աղ

100 գ շաքարավազ

կիտրոնի կեղև

½ կիտրոնի հյութ

30 գ ձեթ

1 թ/գ վանիլի էսենցիա

100 գ ալյուր

½ թ/գ փխրեցուցիչ

Կրեմի պատրաստման համար`

250 գ սերուցքային պանիր

100 գ խտացրած կաթ

200 գ սերուցք

Պատրաստման եղանակը

Ձվերի սպիտակուցներն ու դեղնուցներն առանձնացնել: Սպիտակուցին մի պտղունց աղ ավելացնել և լավ հարել` ընթացքում ավելացնելով 100 գ շաքարավազ: Հարել մոտ 7 րոպե

Մեկ-մեկ ավելացնել ձվի դեղնուցն ու հարել

Ավելացնել մի քիչ կիտրոնի կեղև, հյութ և լավ խառնել

Ավելացնել ձեթ, վանիլի էսենցիա և խառնել

Ավելացնել ալյուր, փխրեցուցիչ, լավ խառնել, լցնել ջեռոցի տապակի մեջ և դնել 180°С տաքացրած ջեռոցում 10 րոպե

Ստացված բիսկվիթը սրբիչով փաթաթել և թողնել

Կրեմի պատրաստման համար անհրաժեշտ է սերուցքային պանրին ավելացնել խտացրած կաթ և հարել

Ավելացնել սերուցք և շարունակել լավ հարել

Փաթաթած բիսկվիթը բացել, կրեմ քսել, փաթաթել և 1-2 ժամ թողնել սառնարանում

Զարդարեք ըստ ճաշակի և մատուցեք )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում