Բաղադրիչներ
200 մլ յոգուրտ` առանց հավելումների
1 ճ/գ մեղր
200 գ ելակ
7 գ արագ լուծվող ժելատին
30 մլ սառը ջուր
Պատրաստման եղանակը
Ժելատինին ավելացնել 30 մլ ջուր, թողնել 10 րոպե
Յոգուրիտին ավելացնել մեղր, ելակ և հարել բլենդերով այնքան, որ պղպջակներ առաջանա
Ժելատինը հալեցնել գոլորշու վրա, ավելացնել 2 ճ/գ ընդհանուր զանգվածից և լավ խառնել
Հարելով` ավելացնել ընդհանուր զանգվածին: Հարել մոտ 2-3 րոպե
Լցնել բաժակների կամ ցանկացած հարմար տարայի մեջ և 2 ժամ թողնել սառնարանում
Վայելելու ժամանակն է )))
Բարի ախորժակ