Սպիտակուցներով հարուստ աղցան: Համատեղենք օգտակարը և համեղը

Բաղադրությունը

450 գր  հավի կրծքամիս,

450 գր կորեական ոճով պատրաստված գազար,

3 հատ հավի ձու,

3-4 հատ թարմ վարունգ ,

60 գր պանիր (կոշտ),

մայոնեզ՝ ըստ ճաշակի,

աղ՝ ըստ ճաշակի:

Պատրաստման եղանակը

  • Հավի կրծքամիսը եփել աղով համեմված ջրի մեջ մոտ 20 րոպե, այնուհետև թողնել, որ սառչի: Դրանից հետո խորանարդիկներով կտրատել:
  • Ձուն եփել, մաքրել և կտրատել:
  •  Վարունգը մաքրել կեղևից, խորանարդիկներով կտրատել:
  • Պանիրը քերիչով անցկացնել:
  • Այնուհետև ավելացնել կորեական ոճով պատրաստված գազար ( գազար, ձեթ, աղ, սև և կարմիր պղպեղ, քացախ սխտոր և մի փոքր շաքարավազ),
  • Համեմել մայոնեզով:
  • Խառնել բաղադրիչները, թողնել 30 րոպե և դրանից հետո մատուցել:

Բարի ախորժակ:

Կիսվել Facebook-ում