Բաղադրիչներ
400 գ շամպինյոն
1 թ/գ աղ
½ թ/գ շաքարավազ
1 թ/գ հատիկավոր մանանեխ
½ գլուխ կարմիր սոխ
3-4 ատամիկ սխտոր
1.5 ճ/գ կիտրոնի հյութ
սամիթ, համեմ
Պատրաստման եղանակը
Սունկը բաժանել 4 մասի, տապակել ուժեղ կրակի վրա այնքան, որ ոսկեգույն երանգ ստանա և վերցնել կրակից
Ավելացնել մանրացրած սխտոր, համեմ, սամիթ, կիսալուսնաձև կտրատած սոխ, աղ, շաքարավազ, մանանեխ, կիտրոնի հյութ, լավ խառնել և 1-1,5 ժամ թողնել սառնարանում
Կարող եք մատուցել )))
Բարի ախորժակ