Սմբուկով նախուտեստ
30 րոպե
Այս նախուտեստը շատ արագ է պատրաստվում: Բաղադրատոմսը շատ պարզ է, բայց համն իսկապես հրաշալի է:
Բաղադրիչներ
- սմբուկ
- համեմունքներ
- կանաչի
- ձեթ
- աղ
Պատրաստման եղանակը
1 Սմբուկը մեծ կտրոներով կտրատել, համեմել աղով, նախընտրելի համեմունքներով, ձեթով և լավ խառնել:
2 Սմբուկները լցնել ջեռոցի թավայի մեջ և դնել նախապես տաքացված ջեռոցում (190oC):
3 Եփել 15-20 րոպե:
4 Պատրաստի սմբուկները թողնել, որ հովանան:
5 Այնուհետև ուտեստի մեջ ավելացնել կտրատված կանաչի, ցանկության դեպքում՝ ճզմված սխտոր և մի փոքր էլ ձեթ:
Բարի ախորժակ