Սմբուկն այս բաղադրատոմսով ուղղակի անմահական է ստացվում: Տապակած սմբուկ` սոուսով

Բաղադրիչներ

2 սմբուկ

աղ

2 ձու

2 ճ/գ օսլա

3 ճ/գ սոյայի սոուս

1 ճ/գ մուգ, խիտ սոյայի սոուս

2 ճ/գ քացախ      

1 թ/գ շաքարավազ

4 ճ/գ ջուր

1 կանաչ պղպեղ

1 կարմիր պղպեղ

1 լոլիկ

կանաչ սոխ

4 ատամիկ սխտոր

Պատրաստման եղանակը

Սմբուկները 3 սմ լայնությամբ կտրատել, ապա յուրաքանչյուրը բաժանել 4 մասի։ 10 րոպե թողնել աղաջրի մեջ, ապա ավելացնել 2 ձու և լավ խառնել

Ավելացնել օսլա, խառնել: Թավայի մեջ ձեթ լցնել այնքան, որ սմբուկները լցնելիս չդիպչեն թավայի հատակին: Թողնել թույլ կրակին` մինչև ոսկեգույն երանգ կստանա

Առանձին տարայի մեջ իրար խառնել սոյայի 2 տեսակի սոուսները, քացաղը, շաքարավազը, 4 ճ/գ ջուր, լավ խառնել և թողնել մի կողմ

Առանձին թավայի մեջ տապակել մանրացրած կանաչ սոխի մի մասը, միջին մեծությամբ կտրատած լոլիկը, թողնել 1 րոպե, ապա ավելացնել պատրաստած սոուսը

Թողնել եռա, ապա ավելացնել տապակած սմբուկը: Թողնել սմբուկըկարը կարմրեն, այնուհետև ծածկել կափարիչն ու թողնել 2 րոպե

Ավելացնել կտրատած կանաչ և կարմիր պղպեղնրը, թողնել 1 րոպե։ Ավելացնել մանրացրած սխտոր, կանաչ սոխի մնացած մասը, լավ խառնել, թողնել 1 րոպե և վերցնել կրակից

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում