Բաղադրիչներ
2 հատ սմբուկ
250 գ աղացած միս
1 գլուխ սոխ
3-4 ատամիկ սխտոր
2 ճ/գ տոմատի մածուկ
30 մլ ձեթ
աղ
սև պղպեղ
համեմի աղացած սերմ
Պատրաստման եղանակը
Սմբուկը երկարությամբ բաժանել 2 մասի: Հորիզոնական կտրվածքներ անել յուրաքանչյուրի վրա, 10 րոպե թողնել աղաջրում
Աղացած մսին ավելացնել մանրացրած սոխ և սխտոր, աղ, սև պղպեղ, համեմի աղացած սերմ և լավ խառնել
Սմբուկի կտրվածքների մեջ միս լցնել և դնել հրակայուն տարայի մեջ
Առանձին տարայի մեջ տոմատի մածուկ լցնել, ավելացնել 0,5 թ/գ աղ, ջուր, ձեթ, լավ խառնել և լցնել սմբուկների վրա: Դնել 180°С տաքացրած ջեռոցում 40 րոպե
Կարող եք մատոիցել )))
Բարի ախորժակ