Բաղադրիչներ
2 սմբուկ
1 գլուխ սոխ
3-4 խաշած ձու
մաղադանոս
2 ճ/գ մայոնեզ
Սոխը մարինացնելու համար`
150 մլ եռման ջուր
3 ճ/գ քացախ
1 թ/գ աղ
1 ճ/գ շաքարավազ
Պատրաստման եղանակը
Սոխը կիսալուսնաձև կտրատել, ավելացնել աղ, շաքարավազ, քացախ, եռման ջուր, լավ խառնել և թողնել 1 ժամ
Սմբուկը միջին երկարությամբ կտրատել, ավելացնել 1 թ/գ աղ, լավ խառնել, թողնել 10 րոպե, այնուհետև տապակել` ավելացնելով մանրացրած սխտոր
Մարինացված սոխը ջրքամել, ավելացնել մարացրած մաղադանոս, կիսալուսնաձև կտրատած ձու, տապակած սմբուկ, մայոնեզ և լավ խառնել
30 րոպե թողնել սառնարանում և մատուցել )))
Բարի ախորժակ