Սա կդառնա ձեր ընթանիքի ամենսիրելի և սպասված ուտեստը։ Խոզի փափկամիսը՝ բանջարեղենով, ջեռոցում

Բաղադրիչներ

1 կգ ծոզի փափկամիս

2 լոլիկ

2 գլուխ սոխ

Աղ, սև պղպեղ

200 գ սունկ + 250 գ սոխ

250 գ խաշած կարտոֆիլ

40 մլ կաթ

40 գ կարագ

150 գ պանիր

Պատրաստման եղանակը

Խոզի միսը բաժանել մասերի, կտրվածքներ անել, համեմել աղով, սև պղպեղով, շարել ջեռոցի տապակի մեջ

Յուրաքանչյուրի վրա 2-ական շրջանակ լոլիկ և սոխ  (2 գլուխ) դնել

1 գլուխ սոխը կիսալուսնաձև կտրատել, 3 րոպե տապակել, ավելացնել կիսալուսնաձև կտրատած սունկ, աղ, սև պղպեղ, մի քանի րոպե տապակել, ավելացնել մյուս բաղադրիչներին

Կարտոֆիլին ավելացնել կաթ, կարագ, աղ, լավ ճզմել, յուրաքանչյուր մսի վրա 1 –ական ճ/գ դնել

Ավելացնել քերած պանիր և դնել 180°С տաքցրած ջեռոցում 35 րոպե

Կարող եք մատուցել )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում