Բաղադրիչներ
600 գ կարտոֆիլ
60 գ կարագ
40 մլ կաթ
աղ
2 ձու
ալյուր
պաքսիմատ
Պատրաստման եղանակը
Կարտոֆիլը մաքրել և 15 րոպե խաշել, ապա լցնել քամիչի մեջ, որպեսզի ավելորդ հեղուկը դուրս գա
Ավելացնել 1 թ/գ աղ, կարագ` սենյակային ջերմաստիճանի և լավ ճզմել
Ավելացնել կաթ և լավ խառնել
Ստացված զանգվածը լցնել խոհարարական պարկի մեջ: Որևէ տարայի մեջ սննդային պոլիէթիլեն փռել, կարտոֆիլը խողովակաձև լցնել, ծածկել և 2 ժամ թողնել սառցարանում
Հանել, բաժանել մասերի (չափն ընտրել ըստ ցանկության)
Յուրաքանչյուր կտորը թաթախել ալյուրի, ապա ձվի, պաքսիմատի մեջ
Թավայի մեջ ձեթ լցնել (այնքան, որ կրոկետներն ընկղմվեն նրա մեջ) և տապակել
Կարող եք մատուցել )))
Բարի ախորժակ