Ջեռեփուկի այս բաղադրատոմսն ամենահաջողվածներից է: Բրոկկոլին սնկով` ջեռոցում

Բաղադրիչներ

300 գ բրոկկոլի

200-250 գ սունկ

4 ձու

800 գ յոգուրտ

աղ

սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

Եռացող ջրի մեջ 1 թ/գ աղ լցնել, ավելացնել բրոկկոլին և եփել 3-4 րոպե

Սունկը շրջանաձև կտրատել

Հրակայուն տարայի ներսը պատել ձեթով, շարել խաշած բրոկկոլին, ապա սունկը, համեմել աղով, սև պղպեղով

Առանձին տարայի մեջ 4 ձու կոտրել, ավելացնել յոգուրտ, լավ խառնել, համեմել աղով, սև պղպեղով և ավելացնել մյուս բաղադրիչներին

Հավասարապես տարածել և դնել 180°С տաքացրած ջեռոցում 40 րոպե

Կարող եք մատուցել )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում