Ջեռեփուկը կստացվի նուրբ և հագեցնող

Բաղադրությունը

  • 5-6 հատ կարտոֆիլ,
  • 250 գ սունկ,
  • 350 գ հավի կրծքամիս,
  • 250 գ պանիր,
  • ձեթ,
  • 200 մլ սերուցք,
  • 1 հատ ձու,
  • աղ,
  • պղպեղ,
  • մի փոքր կարագ:

Պատրաստման եղանակը

Կարտոֆիլը խաշել, կեղևը մաքրել և քերիչով անցկացնել:

Պանիրը ևս քերիչով անցկացնել:

Սունկը՝ շամպինյոնը, կտրատել, լցնել չոր թավայի մեջ, հենց խոնավությունը դուրս գա, մի փոքր ձեթ ավելացնել և 3-4 րոպե տապակել: Ցանկության դեպքում կարելի է սոխ ավելացնել:

Հավի կրծքամիսը խորանարդներով կտրատել և ձեթով տապակել, մինչև կիսապատրաստ լինելը: Կրծքամիսը համեմել աղով և պղպեղով:

Ձևամանի հատակին կարագ քսել:  Որպես 1-ին շերտ լցնել կարտոֆիլը, 2-րդ՝ սունկը, 3-րդ՝ պանիրը, 4-րդ՝ հավը, իսկ այնուհետև պանիր, կարտոֆիլ և կրկին պանիր:

Սերուցքի մեջ (10%) լցնել ձու, աղ, լավ խառնել և լցնել մեր ուտեստի վրա:

 Եփել 30 րոպե 18 ջերմաստիճանում:

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում