Պարզ, համեղ և գունեղ աղցան` պատրաստված յուրօրինակ սոուսով: Բանջարեղենային աղցան` ավոկադոյի սոուսով

Բաղադրիչներ

150 գ սպանախ

1 կարմիր պղպեղ

1 դեղին պղպեղ

1 գազար

200 գ մարինացված եգիպտացորեն

1 վարունգ

1/2 ավոկադո

3 ճ/գ յոգուրտ

3 ճ/գ ձիթայուղ

2-3 ատամիկ սխտոր

½ կիտրոնի հյութ

3 ճ/գ ջուր

աղ

սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

Սպանախը լվանալ, ավելացնել խորանարդաձև կտրատած պղպեղները

Գազարն անցկացնել քերիչով (կորեական ձևով), կամ երկարությամբ կտրատել (շատ ավելի հարմար է գազար մաքրելու գործիքով շերտ-շերտ քերել)

Ավելացնել եգիպտացորեն, երկարությամբ կտրատած վարունգ

½ ավոկադոյին ավելացնել յոգուրտ, ձիթայուղ, ջուր, սխտոր, կիտրոնի հյութ, աղ, սև պղպեղ և հարել

Ստացված սոուսը լցնել կտրատած բանջարեղենների վրա և լավ խառնել

Մատուցելու ժամանակն է )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում