Պարզ, համեղ, հագեցնող և հարմար ամենօրյա սեղանին մատուցելու համար։ Աղցան՝ մալակնի թթվով

Բաղադրիչներ

400 գ հավի կրծքամիս

5 խաշած ձու

250 գ մարինացված ոլոռ

150 գ մալականի թթու

5 ատամիկ սխտոր

1 դափնու տերև

կանաչ սոխ, սամիթ, մաղադանոս

Սոուսի համար՝

1 ճ/գ մայոնեզ

1 թ/գ սխտորի փոշի

2 ճ/գ կիտրոնի հյութ

Աղ, սև պղպեղ

 50 մլ այն ձեթից, որում տապակել եք միսը

Պատրաստման եղանակը

Սխտորները կիսել, դափնու տերևի հետ միասին 1 րոպե տապակել, ապա ավելացնել աղով և սև պղպեղով համեմված հավի կրծքամիսը, 2 կողմից լավ տապակել, կարմրացնել և վերցնել կրակից

Տապակած միսը խորանարդաձև կտրատել, իսկ մնացած ձեթից 50 մլ առանձնացնել սոուսի համար

Ավելացնել մալականի թթու, խորանարդաձև կտրատած ձու, մարինացված ոլոռ, մանրացրած կանաչեղեն

Սոուսի պատրաստման համար անհրաժեշտ է առանձնացրած ձեթին ավելացնել կիտրոնի հյութ, մայոնեզ, սև պղպեղ, սխտորի փոշի, լավ խառնել

Ստացված սոուսն ավելացնել մյուս բաղադրիչներին և լավ խառնել

Կարող եք մատուցել )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում