Բաղադրությունը
- 400 գ կաթնաշոռ,
- 150 գ թխվածքաբլիթ,
- 1.5 ճաշի գդալ շաքարի փոշի,
- 50 գ կարագ,
- 30 գ մանրեցված ընկույզ,
- 30 գ քերված շոկոլադ,
- 10 գ կոկոսի փաթիլ:
Պատրաստման եղանակը
Եթե կաթնաշոռը կոշտ է, ապա այն խառնել թթվասերի հետ, իսկ եթե փափուկ է, թթվասերի կարիք չկա:
Թխվածքաբլիթը փշրանքների վերածել, ավելելացնել կաթնաշոռի վրա:
Այնուհետև ավելելացնել փափուկ կարագ, շաքարի փոշի և լավ խառնել:
Այս զանգվածից գնիկներ պատրաստել, թաթախել ընկույզի, շոկոլադի կամ կոկոսի փաթիլների մեջ՝ ըստ ցանկության:
Բարի ախորժակ