Պատրաստման հետաքրքիր և յուրօրինակ տարբերակ։ Հավի միսը՝ սոուսով

Բաղադրիչներ

500 գ հավի առանց ոսկորի բուդ

աղ, սև պղպեղ

1 բաժակ եգիպտացորենի օսլա

25 գ կարագ

5 ատամիկ սխտոր

4 ճ/գ սոյայի սոուս

4 ճ/գ մեղր

կանաչ սոխ

Պատրաստման եղանակը

Միսը 2 կողմից համեմել աղով, սև պղպեղով

Լավ թաթախել եգիպտացորենի օսլայի մեջ, 2 կողմից 5-6 րոպե տապակել միջին ջերմության կրակի վրա և հանել թավայից

Նույն թավայի մեջ 25 գ կարագ դնել, ավելացնել մանրացրած սխտոր, թողնել 2 րոպե

Ավելացնել սոյայի սոուս, մեղր, լավ խառնել

Ավելացնել տապակած միսը

Թողնել 7-10 րոպե՝ ժամանակ առ ժամանակ միսը շրջելով սոուսի մեջ

Զարդարեք մանրացրած կանաչ սոխով և մատուցեք )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում