Բաղադրիչներ
3 կգ խնձոր
1 կգ շաքարավազ
100 մլ ջուր
350 գ 15% խտացրած կաթ
Պատրաստման եղանակը
Խնձորը մաքրել, կտրատել, բաժանել 3 մասի, ըստ շերտերի լցնել կաթսայի մեջ` խնձոր+շաքարավազ

Ավելացնել ջուր, ծածկել կափարիչն ու թողնել եռա

Թողնել լավ եփվի, այնուհետև հարել բլենդերով, ավելացնել խտացրած կաթ և դարձյալ հարել

Ծածկել կափարիչը, թողնել թույլ կրակին 20 րոպե

Լցնել ապակե տարաների մեջ, հերմետիկ փակել (տարաները պետք է լինեն տաք վիճակում)

Վայելեք )))

Բարի ախորժակ