Պատրաստեք ա՛յս բաղադրատոմսով և վայելեք յուրահատուկ համն ու մատուցումը։ Հավի միսը՝ թթվասերային սոուսով

Բաղադրիչներ

1 կգ հավի միս ( ցանկալի է՝ տնական )

2,5 լ ջուր

400 գ թթվասեր

5 ճ/գ ալյուր

աղ

դափնու տերև

1 գլուխ սոխ

Պատրաստման եղանակը

1 կգ մսին ավելացնել 0,5 լ ջուր, թողնել կրակին այնքան, մինչև պատրաստ լինի

Ավելացնել 1 գլուխ ամբողջական սոխ, 1 դափնու տերև, աղ

Թթվասերին ավելացնել ալյուր, լավ խառնել և ավելացնել մսին

30 րոպե թողնել թույլ կրակի վրա ( եթե միսը տնական չէ՝ թողնել ավելի քիչ, մոտ 10-15 րոպե )

Զարդարեք համեմով և մատուցեք )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում