Բաղադրիչներ
400 գ շրջանաձև կրեկեր
5 խաշած ձու
150 գ պանիր
1 տուփ ձկան պահածո` սկումբրիա յուղի մեջ
400-500 գ մայոնեզ
1 գլուխ սոխ` փոքր
3 ատամիկ սխտոր
Պատրաստման եղանակը
2 խաշած ձուն թողնել զարդարելու համար, իսկ 3-ն անցկացնել քերիչով, ավելացնել 2 ճ/գ մայոնեզ և լավ խառնել
Պանիրն անցկացնել քերիչով, ավելացնել ճզմած սխտոր, 2 ճ/գ մայոնեզ և լավ խառնել
Մատուցվող ափսեյի մեջ 1 շերտ կրեկեր շարել, ավելացնել ձվային զանգվածը
Ավելացնել ևս 1 շերտ կրեկեր, մայոնեզ քսել
Պահածոյացված ձուկը ճզմել, ավելացնել աղցանին: Ավելացնել մանրացրած սոխի մի մասը և ևս 1 շերտ կրեկեր
Մայոնեզ քսել, ավելացնել պանրային զանգվածը
Դնել կրեկերի հաջորդ շերտը, մայոնեզ քսել, կենտրոնում լցնել ձվի դեղնուց, շուրջը պատել ձվի քերած սպիտակուցով, զարդարել համեմով և մատուցել )))
Բարի ախորժակ