Բաղադրությունը
- 200 գ պանիր (6 կտոր պատրաստելու համար),
- 1 հատ ձու,
- 40 գ ցորենի ալյուր,
- 40 գ եգիպտացորենի ալյուր,
- պաքսիմատ,
- 150 գ ձեթ:

Պատրաստման եղանակը
Պանիրը քառակուսաձև հաստ կտրել 3 մասի, իսկ հետո յուրաքանյուր քառակուսի բաժանել 2 եռանկյունների:
Պանրի կտորները թաթախել ալյուր մեջ, այնուհետև մի փոքր հարված ձվի, դրանից հետո պաքսիմատի մեջ:
2-րդ փուլով կտորները թաթախել միայն ձվի ու պաքսիմատի մեջ:
Տապակել նախապես տաք առատ ձեթի մեջ:

Մատուցել տաք վիճակում՝ սիրելի սոուսով:

Բարի ախորժակ