Չափազանց հեշտ և համեղ թխվածք` շոկոլադով և ընկույզով

Բաղադրիչներ

400մլ մածուն կամ կեֆիր

4 ձու

300 գ ալյուր

2 թ/գ փխրեցուցիչ

1 տուփ վանիլին

50 գ հալած կարագ

2 ճ/գ շաքարավազ

30 գ ընկույզ

40 գ շոկոլադ

Պատրաստման եղանակը

Կեֆիրին կամ մածունին ավելացնել ձու, 0,5 թ/գ աղ, 2ճ/գ շաքարավազ, վանիլին և հարել 1 րոպե, ավելացնել հալած կարագ

Ալյուրին ավելացնել փծրեցուցիչ, խառնել, ավելացնել հարած ձվերին և հարել

Ջեռոցի թավայի մեջ սննդային թուղթ փռել, կարագ քսել, խմորը լցնել և հավասարապես տարածել

Ընկույզը և շոկոլադը կտրատել, լցնել խմորի վրա

Դնել 180°С տաքացրած ջեռոցում 20 րոպե

Մատուցելու ժամանակն է )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում