Բաղադրիչներ
2 սմբուկ
4 լոլիկ
200 գ պանիր
150 գ քերած պանիր
200 գ խոզապուխտ
ձիթայուղ
օրեգանո
աղ
Պատրաստման եղանակը
Սմբուկը երկարությամբ կտրատել, 2 կողմից համեմել աղով, թողնել 20 րոպե, անձեռոցիկի օգնությամբ չորացնել, ձիթայուղ ավելացնել և դնել 200°С տաքացրած ջեռոցում 15 րոպե

Հրակայուն տարայի մեջ ձիթայուղ քսել, 1 շերտ սմբուկ, խոզապուխտ շարել

Ավելացնել շրջանաձև կտրատած լոլիկ, պանիր

Նույն հաջորդականությամբ ևս 1 շերտ դնել, ավելացնել քերած պանիր, օրեգանո և դնել 200°С տաքացրած ջեռոցում 30 րոպե

Զզարդարեք մանրացրած համեմով և մատուցեք )))

Բարի ախորժակ