Ունիվերսալ կաթնաշոռային խմոր սիրելի թխվածքաբլիթների համար

Կաթնաշոռային թխվածքաբլիթներ
Համեղ և խրթխրթան կաթնաշոռային թխվածքաբլիթներ՝ յուրօրինակ և գեղեցիկ ձևավորմամբ:

Բաղադրիչներ

  • 1 հատ ձու
  • 80 գ շաքարավազ
  • 1.5 գ վանիլին
  • 80 գ կարագ
  • 250 գ կաթնաշոռ
  • 1 թեյի գդալ փխրեցուցիչ
  • 300 գ ալյուր
  • աղ
  • շաքարի փոշի

Պատրաստման եղանակը

1 Ձուն և շաքարավազը հարել, ավելացնել մի փոքր աղ և վանիլինը:
2 Ավելացնել սենյակային ջերմաստիճանի կարագը, և խառնել:
3 Ավելացնել կաթնաշոռը, և խառնել մինչև ստացվի միասեռ զանգված:
4 Ալյուրին ավելացնել փխրեցուցիչև, և լցնել խմորի մեջ: Ձեռքով խառնել, մինչև համաչափ խառնուրդ ստանալը:
5 Խմորը գրտնակով բացել՝ 3մմ հաստությամբ:
6 Խմորը կլոր կտրատել: Ձևավորումը ստանալու համար անհրաժեշտ է 3 կլոր կտրատված խմոր:
7 Խմորները կիսով չափ կպցնել իրար, ոլորել, և բաժանել 2 մասի:
8 Եզրերը ձևավորել, որ ստացվեն փոքրիկ վարդեր:
9 Թխել 20-25 րոպե 180°C ջեռոցում;
Բարի ախորժակ:
Պատրաստում ենք սիրով:
Կիսվել Facebook-ում