Բաղադրիչներ
300 գ սունկ
250 գ բրինձ
1 գլուխ սոխ
2 գազար
2 ատամիկ սխտոր
1 լոլիկ
800 մլ բանջարեղենային արգանակ
30 մլ ձիթայուղ
½ սև պղպեղ
1 թ/գ օրեգանո
1 թ/գ աղ
Պատրաստման եղանակը
Սոխը, սխտորը, գազարը խորանարդաձև կտրատել, ավելացնել աղ, ծածկել կափարիչն ու թողնել կրակին 3 րոպե
Ավելացնել շրջանաձև կտրատած սունկ, ծածկել կափարիչն ու թողնել կրակին 5-6 րոպե
Ավելացնել բրիչնձ, լավ խառնել և թողնել ևս 5 րոպե
Ավելացնել բանջարեղենային արգանակ և թողնել թույլ կրակին 10 րոպե
Լոլիկն անցկացնել քերիչով, ավելացնել տապակին։ Ավելացնել նաև սև պղպեղ, օրեգանո, լավ խառնել, թողնել կրակին ևս 5 րոպե և վերցնել կրակից
Զարդարեք մաղադանոսով և մատուցեք )))
Բարի ախորժակ