Ո՞վ կհրաժարվի այսպիսի ճաշից` համեղ, հագեցնող և չափազանց ախորժելի: Բրնձով և սնկով տապակա

Բաղադրիչներ

300 գ սունկ

250 գ բրինձ

1 գլուխ սոխ

2 գազար

2 ատամիկ սխտոր

1 լոլիկ

800 մլ բանջարեղենային արգանակ

30 մլ ձիթայուղ

½ սև պղպեղ

1 թ/գ օրեգանո

1 թ/գ աղ

Պատրաստման եղանակը

Սոխը, սխտորը, գազարը խորանարդաձև կտրատել, ավելացնել աղ, ծածկել կափարիչն ու թողնել կրակին 3 րոպե

Ավելացնել շրջանաձև կտրատած սունկ, ծածկել կափարիչն ու թողնել կրակին 5-6 րոպե

Ավելացնել բրիչնձ, լավ խառնել և թողնել ևս 5 րոպե

Ավելացնել բանջարեղենային արգանակ և թողնել թույլ կրակին 10 րոպե

Լոլիկն անցկացնել քերիչով, ավելացնել տապակին։ Ավելացնել նաև սև պղպեղ, օրեգանո, լավ խառնել, թողնել կրակին ևս 5 րոպե և վերցնել կրակից

Զարդարեք մաղադանոսով և մատուցեք )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում