Շոկոլադե տորթ, որը կպատրաստեք առանց թխման և ալյուրի, իսկ ուտողն անգամ դա չի զգա

Բաղադրիչներ

250 գ թխվածքաբլիթ

60 գ շաքարավազ

125 մլ կաթ

5 գ վանիլային շաքարավազ

150 գ կարագ

60 գ կակաո

150 գ շոկոլադ

4 գ ձեթ

Սուֆլեի համար՝

180 գ կարագ

100 գ խտացրած կաթ

4 ձվի դեղնուց

10 մլ կիտրոնի հյութ

150 գ ջուր

300 գ շաքարավազ

10 գ ագար-ագար

5 գ վանիլային շաքարավազ

Ջնարակի համար՝

200 գ շոկոլադ

200 մլ սերուցք

Պատրաստման եղանակը

Կաթին ավելացնել շաքարավազ, վանիլային շաքարավազ, դնել կրակին՝ անընդհատ խառնելով թողնել 3-4 րոպե

Ավելացնել կակաո, խառնել, ավելացնել կարագ՝ խառնելով թողնել ևս 5 րոպե, վերցնել կրակից

Թխվածքաբլիթները կտրատել, ավելացնել ստացված շոկոլադե զանգվածը և լավ խառնել

Լցնել կաղապարի մեջ, թողնել սառնարանում

Սուֆլեի պատրաստման համար անհրաժեշտ է կարագը հարել, ավելացնել խտացրած կաթ, հարել ևս 2-3 րոպե

Ջրին ավելացնել շաքարավազ, վանիլային շաքարավազ, ագար-ագար, դնել կրակին, թողնել եռա և մի քիչ թանձրանա

Ձվի սպիտակուցներին ավելացնել կիտրոնի հյութ, լավ հարել, մաս-մաս ավելացնել շաքարավազով զանգվածը, դարձյալ հարել

Մաս-մաս ավելացնել կարագի և խտացրած կաթի խառնուրդը, լավ հարել և հավասարապես լցնել թխվածքաբլիթային զանգվածի վրա։ 1-2 ժամ թողնել սառնարանում

Ջնարակի պատրաստման համար անհրաժեշտ է շոկոլադին ավելացնել սերուցք, հալեցնել գոլորշու վրա, ավելացնել թխվածքին

Կարող եք մատուցել )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում