Շոկոլադեպատ պանրիկ
Անզուգական պանրիկներ՝ Ձեր իսկ ձեռքերով պատրաստված:
Բաղադրիչներ
- 400 գ կաթնաշոռ
- 50 գ կարագ
- 70 գ շաքարի փոշի
- 3 ճաշի գդալ կոկոսի փաթիլներ
- 200 գ շոկոլադ
- 30 մլ բուսայուղ
- վանիլին
Պատրաստման եղանակը
1 Կաթնաշոռի վրա լցնել հալեցրած կարագը, շաքարի փոշին, վանիլինը, 2 ճաշի գդալ կոկոսի քերուկը և լավ խառնել, մինչև միասեռ զանգված ստացվի:
2 Ձեռքերով ստանալ կլոր կամ երկարավուն ձև:
3 Շոկոլադին ավելացնել բուսայուղը և հալեցնել:
4 Լցնել բաժակի մեջ, ավելացնել կոկոսի քեերուկը, և խառնել:
5 Պանրիկները թաթախել շոկոլադի մեջ, և դնել սառնարանում, որ սառչի:
Բարի ախորժակ: