Շոկոլադեպատ պանրիկ
 
 
 
 
 
 

Անզուգական պանրիկներ՝ Ձեր իսկ ձեռքերով պատրաստված:
Բաղադրիչներ
- 400 գ կաթնաշոռ
 - 50 գ կարագ
 - 70 գ շաքարի փոշի
 - 3 ճաշի գդալ կոկոսի փաթիլներ
 - 200 գ շոկոլադ
 - 30 մլ բուսայուղ
 - վանիլին
 
Պատրաստման եղանակը
1 Կաթնաշոռի վրա լցնել հալեցրած կարագը, շաքարի փոշին, վանիլինը, 2 ճաշի գդալ կոկոսի քերուկը և լավ խառնել, մինչև միասեռ զանգված ստացվի:
 
2 Ձեռքերով ստանալ կլոր կամ երկարավուն ձև:
 
3 Շոկոլադին ավելացնել բուսայուղը և հալեցնել:
 
4 Լցնել բաժակի մեջ, ավելացնել կոկոսի քեերուկը, և խառնել:
 
5 Պանրիկները թաթախել շոկոլադի մեջ, և դնել սառնարանում, որ սառչի:
 

Բարի ախորժակ:
              Կիսվել Facebook-ում