Շատ հետաքրքիր բաղադրատոմս, որն անպայման ձեզ անհրաժեշտ կլինի: Լցոնած կոտլետներ

Բաղադրիչներ

600 գ աղացած միս

1 ձու

2 ճ/գ պաքսիմատ

աղ

սև պղպեղ

100-120 գ բեկոն

1 գլուխ սոխ

2-3 մարինացված վարունգ

2 թ/գ հատիկավոր մանանեխ

Պատրաստման եղանակը

Աղացած մսին ավելացնել ձու, պաքսիմատ, աղ, սև պղպեղ և լավ խառնել

Բեկոնը միջին երկարությամբ կտրատել, 2 րոպե տապակել, ավելացնել կիսալուսնաձև կտրատած սոխ, թողնել ևս 2 րոպե

Ավելացնել երկարությամբ կտրատած մարինացված վարունգ, հատիկավոր մանանեխ, սև պղպեղ, թողնել 2 րոպե և վերցնել կրակից

Միսը բաժանել 5-6 մասի, յուրաքանչյուրի մեջ 1-ական ճ/գ տապակած խճողակից լցնել և կոտլետի պես փաթաթել

Թաթախել պաքսիմատի մեջ և 2 կողմից տապակել

Տեղափոխել հրակայուն տարայի մեջ և դնել 180°С տաքացրած ջեռոցում 20 րոպե

Կարող եք մատուցել ցանկացած խավարտոի հետ )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում