Շատ համեղ և գեղեցիկ ձմեռային աղանդեր` թթվասերով և ժելատինով

Բաղադրիչներ

150 գ շաքարավազ

5 հատ մանդարին

150 մլ ջուր

600 մլ թթվասեր

25 գ ժելատին

8 գ վանիլային շաքարավազ

Պատրաստման եղանակը

 Թթթվասերը, շաքարավազն ու վանիլային շաքարավազը խառնել իրար, թողնել 10  րոպե, ապա նորից լավ խառնել

Ժելատինը սենյակային ջերմաստիճանի ջրով բացել, 15 րոպե թողնել, ապա դնել միկրովառարանում 5-7 վայրկյան կամ դնել տաք ջրով լի տարայի մեջ, որպեսզի լավ հալչի

Տաք ժելատինի մեջ 1 ճ/գ թթվասերային զանգվածից լցնել, խառնել, լցնել թթվասերի ընդհանուր զանգվածի վրա, լավ խառնել

Մանդարինները մաքրել (ցանկալի է առանց կորիզի), շարել փայտիկների վրա: Կաթի կամ հյութի տուփ վերցնել, վերևի հատվածը կտրել: Թթվասերի կեսը լցնել տուփի մեջ, ապա կենտրոնում դնել մանդարիններով շարված փայտիկը և ավելացնել թթվասերի մնացած մասը

Ծածկել փայլաթիթեղով և և 1 գիշեր թողնել սառնարանում

Հանել սառնարանից, թղթե տուփը կտրել անկյուններից, հանել աղանդերը, կտրտել և մատուցել )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում