Բաղադրիչներ
2 սմբուկ
50 մլ ձիթայուղ
օրեգանո
աղ
սև պղպեղ
1 գլուխ սոխ
1 գազար
մաղադանոս
125 գ մոցարելլա պանիր
100 գ բրինձ
1 լոլիկ
200 մլ եռման ջուր
100 գ պանիր
Պատրաստման եղանակը
Սմբուկը երկարությամբ կտրատել, 10 րոպե թողնել աղաջրում, ապա շարել ջեռոցի տապակի մեջ: Ձիթայուղին ավելացնել աղ, սև պղպեղ, օրեգանո, լավ խառնել և 2 կողմից քսել սմբուկների վրա: Դնել 200°С տաքացրած ջեռոցում 15 րոպե
Սոխը խորանարդաձև կտրատաել և տապակել ձիթայուղով: Ավելացնել քերած գազար, թողնել 2 րոպե, ապա ավելացնել խորանարդաձև կտրատած լոլիկ և թողնել կրակին 10 րոպե
Ավելացնել բրինձ, եռման ջուր, լավ խառնել և թողնել 15 րոպե
Վերցնել կրակից, ավելացնել մանրացրած մաղադանոս, մոցարելլա պանիր, սև պղպեղ, օրեգանո և լավ խառնել
Յուրաքանչյուր սմբուկի մեջ 1-ական ճ/գ խճողակ լցնել, փաթաթել և ամրացնել չոփիկով
Կաղապարի մեջ յուղաթուղթ փռել, ձիթայուղ քսել, փաթաթանները շարել, ավելացնել քերած պանիր և դնել 200°С տաքացրած ջեռոցում 10 րոպե
Զարդարեք մաղադանոսով և մատուցեք )))
Բարի ախորժակ