Բաղադրիչներ
2 ձու
80 գ շաքարավազ
20 գ վանիլային շաքարավազ
աղ
100 մլ ձեթ
25 գ եգիպտացորենի օսլա
նարնջի կեղևի քերուկ
280 գ ալյուր
200 մլ ծիրանի ջեմ
50 մլ նարնջի հյութ
կոկոսի փաթիլներ
Պատրաստման եղանակը
2 ձվին ավելացնել մի պտղունց աղ, շաքարավազ, 10 գ վանիլային շաքարավազ և լավ խառնել

Ավելացնել 100 մլ ձեթ, եգիպտացորենի օսլա, լավ խառնել, ավելացնել նարնջի կեղևի քերուկ և շարունակել խառնել

Ավելացնել ալյուր, 10 գ վանիլային շաքարավազ և լավ խառնել

Ստացված խմորից գնդիկներ ձևել` նախապես ձեռքերը թաթախելով ձեթի մեջ և դնել 160°С տաքացրած ջեռոցում 20 րոպե

Առանձին կաթսայի մեջ լցնել ծիրանի ջեմ, նարնջի հյութ և 5 րոպե եփել միջին ջերմության վրա

Բլիթները թաթախել ստացված ջնարակի մեջ, ապա 2 բլիթ միացնել իրար և թաթախել կոկոսի փաթիլների մեջ

Վայելեք )))

Բարի ախորժակ