Նրբահամ, գեղեցիկ և չափազանց հեշտ պատրաստվող թխվածքաբլիթներ

Բաղադրիչներ

2 ձու

80 գ շաքարավազ

20 գ վանիլային շաքարավազ

աղ

100 մլ ձեթ

25 գ եգիպտացորենի օսլա

նարնջի կեղևի քերուկ

280 գ ալյուր

200 մլ ծիրանի ջեմ

50 մլ նարնջի հյութ

կոկոսի փաթիլներ

Պատրաստման եղանակը

2 ձվին ավելացնել մի պտղունց աղ, շաքարավազ, 10 գ վանիլային շաքարավազ և լավ խառնել

Ավելացնել 100 մլ ձեթ, եգիպտացորենի օսլա, լավ խառնել, ավելացնել նարնջի կեղևի քերուկ և շարունակել խառնել

Ավելացնել ալյուր, 10 գ վանիլային շաքարավազ և լավ խառնել

Ստացված խմորից գնդիկներ ձևել` նախապես ձեռքերը թաթախելով ձեթի մեջ և դնել 160°С տաքացրած ջեռոցում 20 րոպե

Առանձին կաթսայի մեջ լցնել ծիրանի ջեմ, նարնջի հյութ և 5 րոպե եփել միջին ջերմության վրա

Բլիթները թաթախել ստացված ջնարակի մեջ, ապա 2 բլիթ միացնել իրար և թաթախել կոկոսի փաթիլների մեջ

Վայելեք )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում