Բաղադրիչներ
500 գ տավարի խաշած միս
1 հատ փոքր կարմիր սոխ
1 ատամիկ սխտոր
50 գ ընկույզ
6-7 ճ/գ մայոնեզ
1 մեծ նռան հատիկներ
թարմ համեմ
1 թ/գ սև և կարմիր պղպեղ
1 թ/գ համեմի աղացած սերմ
1 թ/գ խմելի-սունելի
1 թ/գ աղ
Պատրաստման եղանակը
Տավարի միսը բզկտել կամ երկարությամբ կտրատել
Ընկույզը միջին չափով մանրացնել և ավելացնել մսին
Ավելացնել կիսալուսնաձև կտրատած սոխը, կտրտած համեմը, մանր քերիչով անցկացրած սխտորը
Ավելացնել նռան հատիկների մի մասը, իսկ մյուսն առանձնացնել զարդարելու համար
Ավելացնել մայոնեզ, աղ, սև և կարմիր պղպեղներ, համեմի աղացած սերմ, խմելի-սունելի և լավ խառնել
Զարդարեք նռան հատիկներով և մատուցեք )))
Բարի ախորժակ