Բաղադրիչներ
500 մլ կաթ
Կիտրոնի կեղև
1 թ/գ վանիլին
3 ձվի դեղնուց
60 գ շաքարավազ
1 ճ/գ եգիպտացորենի օսլա
30 մլ կաթ
2 հատ թխվածքաբլիթ
Պատրաստման եղանակը
Կաթի մեջ կիտրոնի կեղև լցնել, ավելացնել 1 թ/գ վանիլին, խառնել և դնել կրակին։
Խառնելով եփել 5 րոպե
3 ձվի դեղնուցին ավելացնել 60 գ շաքարավազ
Առանձին տարայի մեջ եգիպտացորենի օսլա լցնել, ավելացնել 30 մլ կաթ
Խառնել, ավելացնել ձվին, լավ խառնել
Կաթը քամել և ավելացնել ձվային զանգվածին
Լավ խառնել, դենլ կրակին, խառնելով եփել 3-4 րոպե (պետք է ստացվի միջին թանձրության զանգված)
Մատուցվող տարայի մեջ 1 թխվածքաբլիթ դնել, ստացված զանգվածից 2- ական շերեփ լցնել և 1 ժամ թողնել սառնարանում
Զարդարեք ըստ ճաշակի և մատուցեք )))
Բարի ախորժակ