Նորույթ.կարտոֆիլային ախորժելի սոուս գերմանական բաղադրատոմսով

Կարտոֆիլային սոուս

Բաղադրիչներ
1 կգ կարտոֆիլ
200 գ սոխ
300 գ նրբերշիկ
800 գ հավի արգանակ
2 ճաշի գդալ տոմատի մածուկ
2 ճաշի գդալ թթվասեր
2 ատամիկ սխտոր
30 գ կարագ
2 ճաշի գդալ ալյուր
2 ճաշի գդալ պապրիկա
1 թեյի գդալ ուրց
1 հատ դափնու տերև
1/2 թեյի գդալ սև պղպեղ
2 թեյի գդալ աղ

Պատրաստման եղանակը

Սոխը մանր կտրատել, և տապակել կարագի մեջ:

Ավելացնել խորանարդներով կտրատված կարտոֆիլը:

Ավելացնել հավի արգանակը:

Ավելացնել համեմունքները, լավ խառնել, թողնել կրակին մինչև եռռալը:

Թավայի բերանը ծածկել կափարիչով, թողնել թույլ կրակի վրա 25 րոպե:

Ավելացնել մանր կտրատված նրբերշիկը:

Ավելացնել տոմատի մածուկը:

Թթվասեին ավելացնել ալյուրը, լավ խառնոլ, ավելացնել ուտեստին:

Թողնել կրակին ևս 2 րոպե:

Բարի ախորժակ:
Պատրաստում ենք սիրով:

Կիսվել Facebook-ում