Նորույթ. ախորժելի և նրբահամ «Սկյուռիկ» տորթը կպատրաստի անգամ փոքրիկ երեխան

Տորթ «Սկյուռիկ»
Այնքան նրբահամ է ստացվում, որ ուղղակի բերանում հալվում է:

Բաղադրիչներ

  • 8 հատ ձու
  • 240 գ շաքարավազ
  • 200 գ ալյուր
  • 2 ճաշի գդալ կակաո
  • 200 գ պնդուկ

Կրեմ

  • 200 գ կարագ
  • 400 գ եփած խտացրած կաթ
  • 150 գ թթվասեր

Պատրաստման եղանակը

1 4 ձվի դեղնուցը առանձնացնել սպիտակուցից, և շաքարավազի հետ հարել՝ մինչև սպիտակել:
2 Սպիտակուցին ավելացնել մի փոքր աղ, և հարել:
3 Հարած դեղնուցը քիչ-քիչ ավելացնել սպիտակուցին, և խառնել՝ ներքևից դեպի վերև:
4 Կակաոն խառնել 100գ ալյուրին, քիչ-քիչ ավելացնել, և խառնել:
5 Թխել 180°C 30 րոպե:
6 Երկրորդ բիսկվիթը պատրաստել, նույն բաղադրատոմսով, առանց կակաոյի:
7 Բիսկվիթները բաժանել երկու մասի, բիսկվիթի վերին անհարթ մասը կտրել, շերտերը թրջել շաքարաջրով:

Կրեմ

1 Սենյակային ջերմաստիճանի կարագը հարել, ավելացնել եփած խտացրած կաթը:
2 Ավելացնել թթվասերը, և հարել:
1 Պնդուկը հարիչով մանրացնել:
2 Շերտերին հավասարաչափ քսել կրեմը, վրան ավելացնել, պնդուկի քերուկը:
3 Շերտերից հեռացրած ավելորդ խմորը մանրացնել, վանել տորթի վրա, ձևավորել ըստ նախասիրության:
Բարի ախորժակ:
Պատրաստում ենք սիրով
Կիսվել Facebook-ում