Նմանը չունեցող խրթխրթան դդմիկով ձողիկներ՝ առանց տապակելու

Դդմիկով ուտեստ
Խրթխրքան դդմիկով ձողիկներ՝ ամենահեշտ և համեղ բաղադրատոմսով:

Բաղադրիչներ

  • 2 հատ դդմիկ
  • 1 թեյի գդալ աղ
  • 100 գ պանիր
  • 2 հատ ձու
  • 100 գ պաքսիմատ
  • 1 թեյի գդալ պապրիկա կամ կարմիր պղպեղ
  • 0.5 թեյի գդալ սխտորի փոշի
  • 2-3 ճաշի գդալ ալյուր

Սոուս

  • 2-3 ճաշի գդալ թթվասեր
  • 2-3 ատամիկ սխտոր
  • սամիթ
  • համեմունքներ

Պատրաստման եղանակը

1 Դդմիկները երկարությամբ կտրատել: Վրան աղ ցանել, թողնել մնա:
2 Պաքսիմատին ավելացնել կարմիր պղպեղը:
3 Պանիրը մանր քերիչով քերել, ավելացնել պաքսիմատին:
4 Դդմիկները լցնել սննդային տոպրակի մեջ, վրան ավելացնել ալյուրը, և խառնել:
5 Դդմիկները թաթախել ձվի մեջ, այնուհետև պաքսիմատի մեջ:
6 Դնել յուղաթղթի վրա:
7 Եփել ջեռոցում 180°C տաքությամբ 20-25 րոպե:

Սոուս

1 Սամիթը մանր կտրատել, սխտորը քերել վրան:
2 Ավելացնել թթվասերին, և լավ խառնել:
3 Ավելացնել համեմունքները՝ ըստ նախասիրության:
Բարի ախորժակ:
Պատրաստում ենք սիրով:
Կիսվել Facebook-ում