Նախուտեստ: Նույնիսկ մեկ ամբողջ ամանը հերիք չի լինի

Բաղադրությունը

500 գրամ շամպինիոն,

1 փունջ մաղադանոս,

2 ճաշի գդալ սոյայի սոուս,

1 թեյի գդալ ուրց,

աղ՝ ըստ ճաշակի,

1 պտղունց կծու կարմիր պղպեղ (չիլի պղպեղ),

3 ատամիկ սխտոր,

2 ճաշի գդալ բալզամիկ քացախ,

2 ճաշի գդալ ձեթ,

1 թեյի գդալ շաքարավազ,

սև պղպեղ՝ ըստ ճաշակի:

Պատրաստման եղանակը

Թավայի մեջ տաքացնել ձեթը:

Մաքրել սխտորը, ճզմել կամ մանրեցնել, բաժանել 2 մասի, և մի մասը լցնել թավայի մեջ: Ավելացնել կարմիր պղպեղը: Սպասել, որ սխտորը մի փոքր տապակվի:

Լվանալ սունկը, մաքրել և լցել թավայի մեջ:

Ավելացնել քացախը, սոյայի սոուսը, շաղ տալ շաքարավազը և ուրցը, թեթևակի խառնել: Հետո մի լավ սև պղպեղ շաղ տալ, ավելացնել աղը և կրկին խառնել: Տապակել 10 րոպե: Տապակելու ընթացքում ուտեստը անընդհատ խառնել:

Պատրաստի ուտեստի վրա մանր կտրատված մաղադանոս շաղ տալ:

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում