Բաղադրիչներ
80-100 գ բեկոն
1 խաշած ձու
1 լոլիկ
հազար
¼ կարմիր սոխ
1 ճ/գ ձիթայուղ
աղ
0,25 թ/գ մանանեխ
1 թ/գ բալզամիկ քացախ
0,25 թ/գ մեղր
0,5 ատամիկ սխտոր
Պատրաստման եղանակը
Հազարը կտրատել, լցնել մատուցվող ափսեյի մեջ, ավելացնել կիսալուսնաձև կտրատած լոլիկ, ձու, սոխ

Բեկոնը միջին մեծությամբ կտրատել, տապակել և ավելացնել աղցանին

Ձիթայուղին ավելացնել մանանեխ, աղ, բալզամիկ քացախ, մեղր, ճզմած սխտոր, լավ խառնել և ավելացնել աղցանին

Կարող եք մատուցել )))

Բարի ախորժակ