Բաղադրիչներ
2 կարտոֆիլ
1 գազար
10 գ կարագ
1 ատամիկ սխտոր
1 գլուխ սոխ
1 թ/գ սև պղպեղ
1 թ/գ աղ
կանաչ սոխ
1 ճ/գ մայոնեզ
հաց
պանիր
Պատրաստման եղանակը
Սխտորը մանրացնել, 1 րոպե տապակել կարագով, ավելացնել մանրացրած սոխ, կանաչ սոխ. խորանարդաձև կտրատած գազար, կարտոֆիլ, աղ, սև պղպեղ, լավ խառնել և թողնել 3 րոպե

Ավելացնել մայոնեզ, խառնել և թողնել մինչև բանջարեղենի պատրաստ լինելը

Յուրաքանչյուր հացի կտորը գրտնակել, կոշտ անկյունները հեռացնել

Յուրաքանչյուրի մեջ 1-ական ճ/գ խճողակ, քերած պանիր, ևս անգամ խճողակ դնել և ռուլետի պես փաթաթել: Ամրացնել անկյունը` ջրով

2 կողմից տապակել կարագով և մատուցել )))

Բարի ախորժակ