Այս ուտեստն իր հետ կբերի ջերմ և տրամադրող երանգ ձեր ընթրիքի սեղնին: Կարտոֆիլով և մսով ջեռեփուկ

Բաղադրիչներ

400 գ աղացած միս

ձիթայուղ

1 գլուխ սոխ

2 ատամիկ սխտոր

1 կարմիր պղպեղ

1 գազար

200 մլ տոմատի սոուս

1 կգ խաշած կարտոֆիլ

5 ճ/գ սերուցք

3 ձու

աղ

սև և կարմիր պղպեղներ

քիմիոնպանիր

Պատրաստման եղանակը

Սոխը խորանարդաձև կտրատել և տապակել ձիթայուղով, ավելացնել 2 ատամիկ մանրացրած սխտոր և թողնել թույլ կրակին 3 րոպե

Ավելացնել քերած գազար, խորանարդաձև կտրատած պղպեղ, փակել կափարիչն ու թողնել 5 րոպե

Ավելացնել աղացած միսը, համեմել աղով, սև և կարմիր պղպեղներով, լավ խառնել, թողնել միսը եփվի

Ավելացնել մի պտղունց քիմիոն, տոմատի սոուս (տոմատի մածուկը ջրով բացել), փակել կափարիչն ու թողնել 5-6 րոպե

Ավելացնել մանրացրած մաղադանոս և թողնել մի կողմ

Կարտոֆիլը խաշել, շրջանաձև կտրատել, մի մասը լցնել հրակայուն տարայի մեջ

Ավելացնել տապակած միսը և հավասարապես տարածել

Ավելացնել պանիր (մոցարելլա կամ ցանկացած այլ տեսակի)

Ավելացնել կարտոֆիլի մյուս մասը

3 ձվին ավելացնել 5 ճ/գ սերուցք, աղ և ավելացնել մյուս բաղադրիչներին

Ավելացնել քերած պանիր և դնել 200°С տաքացրած ջեռոցում 15 րոպե

Մատուցե՛ք, քանի դեռ տաք է )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում